Показване на единичен резултат

Джим Детмър, Даяна Чапман и Кейли Уорнър Клемп

ДЖИМ ДЕТМЪР
Посветил на практиката си и на осъзнатото лидерство от 45 години. Говорил е пред десетки хиляди души за това, как да бъдат лидери и как да живеят, изхождайки от осъзнатостта. Предоставял е коучинг услуги на висши ръководители на компании измежду 500-те най-големи в света според списъка „Форчън 500“ и на техни екипи, като им е помагал да трансформират своя живот и култура. Работил е с над 200 организации, водени от предприемачи и професионални мениджъри, от най-разнообразни браншове. Освен на „15-те ангажимента на осъзнатото лидерство“, Джим е съавтор и на „Високоефективни инвестиционни екипи“ (High Performing Investment Teams, Wiley, 2006). Когато не работи с клиенти, често ще откриете Джим в дома, най-близък на сърцето му, в Северен Мичиган, да играе голф със съпругата си Деби и да се радва на техните шест деца и трима внуци.
ДАЯНА ЧАПМЪН
Доверен консултант на над 700 лидери на организации и много от екипите им. Тя е и уважаван фасилитатор на форумите и събранията на Организацията на младите президенти (Young Presidents Organization, YPO – международна организация на бизнес-ръководители) по целия свят. Клиентите от „Дженентек“ и „Яху“ я ценят високо заради яснотата, съчувствието, неумолимостта и игривостта й. Тя умее да те тласне до пределите ти и да разпали вътрешната ти храброст, за да пристъпиш в непознатото, за да успееш да изживееш там всичко онова, което желаеш най-силно. Когато Даяна не е с клиентите си, вероятно ще я откриете да се занимава с градината си в семейната й ферма в предградията на планинската част на Санта Крус, Калифорния. Тя живее там заедно със съпруга си, с когото имат брак вече 25 години, и с двете им деца.
КЕЙЛИ УОРНЪР КЛЕМП
Търсен лектор, сертифициран фасилитатор на форумите на YPO и експерт в предоставянето на услуги за трансформационен екзекутивен коучинг. Тя консултира висши ръководители как да откриват и да решават ключови предизвикателства и използва 15-те ангажимента, за да помага на високоефективни екипи да създават култура на осъзнатост и все по-високи резултати. Кейли е майстор специалист по енеаграма, помагащ на хората и организациите да надминат своите конкуренти, като отключат едно по-дълбоко разбиране, кое мотивира и амбицира хората. Преди да разработим 15-те ангажимента на осъзнатото лидерство, Кейли е била съавтор на „Офисът без драма“ (The Drama-Free Office) и е написала „13 насоки за ефективни екипи“ (13 Guidelines for Effective Teams).

Книги от този автор: